3.1. Przedmiotem zamówienia jest przedstawienie oferty cenowej na organizację serwisu kawowego dla 60 uczestników projektu w ramach w/w projektu; zg ze Wspólnym Słownikiem Zamówień (CPV) (Dz. Urz. WE L 340 z 16.12.2002, str. 1, z późn. zm.; Dz. Urz. UE Polskie wydanie specjalne rozdz. 6, t. 5, str. 3), zamówienie obejmuje kody:
CPV: 15860000-4 – kawa, herbata i podobne produkty
CPV: 15981000-8 – wody mineralne
CPV: 15980000-1 – napoje bezalkoholowe
CPV: 15830000-5 – cukier i produkty pokrewne
CPV: 15812100-4 – wyroby ciastkarskie
CPV: 15300000-1 – owoce, warzywa i podobne produkty
CPV: 15550000-8 – klasyfikowane produkty mleczarskie
3.2 Wymagania jakie powinna spełniać usługa:
- Usługa składa się z serwisu kawowego .
- Ilość poszczególnych produktów powinna zostać oszacowana dla grupy ok. 15– osobowej na 4-6 godzin zajęć dydaktycznych.
- Serwis kawowy obejmuje między innymi następujące składowe na każde zajęcia:
- woda gazowana i niegazowana w ilości min.0,5 litra na uczestnika,
- sok (2 rodzaje)
- kawa rozpuszczalna i mielona,
- herbata czarna i owocowa (2 smaki),
- poczęstunek w postaci ciastek (min. 3 rodzaje)
- cukier
- wyroby czekoladowe (np. czekolady, batony, cukierki)
- owoce
- mleko/ śmietanka do kawy
- przekąski słone (np. krakersy, wafle ryżowe, paluszki)
- produkty mleczne (np. jogurty, serki, kefiry itp.)
- i inne produkty serwisu kawowego zgodne z wyżej wymienionymi kodami CPV
3.3. Cena jednostkowa kosztu serwisu kawowego powinna być przedstawiona jedną kwotą, stanowiącą stawkę na 1 uczestnika.. Projekt zakłada realizację 99 dni zajęć dla 60 uczestników.
- Okres realizacji zamówienia: od momentu podpisania umowy do 31.12.2020 r.
w terminach wskazanych przez Zamawiającego.
Zamawiający nie pokrywa kosztów dojazdu Wykonawcy do miejsca wykonywania usługi, ani kosztów noclegu
Comments are closed.